Pelastavat kiharat

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Jos vain voisin kertoa
kuinka paljon sinua rakastankaan

siskoni enkelikiharainen

Jos voisin kertoa lupauksen jonka tein itselleni,

sinulle

vuosia sitten, sillä hetkellä kun näin sinut
ensimmäisen kerran

Lupauksen että vaikka joskus olisi vaikeaa
vaikka sisäisen pimeäni käyrät kädet
minut yrittäisivät viedä mukanaan

Minä jaksaisin aina ponnistaa
kohtia aurinkoa kurottaisin pilvisinäkin päivinä

että näkisin sinun kasvavan aikuiseksi

Ja nyt, vuosia myöhemmin
pilvisinä päivinä

avaan lompakon ja katson uutta 5-vuotiskuvaasi
missä virnistät kiharapehkosi keskellä

siinä nauravaisen veljesi vieressä pankkikortin alla

Silloin minä hymyilen
ja mietin

Miten kaunis päivä tämä oikeastaan onkaan

Selite: 
On lupauksia joista kannattaa pitää kiinni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot