Joskus kaikki oli hyvin

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Ruudun valo pimeässä huoneessa
nurkissa hiipivät aaveet menneisyydestä

Missä olit silloin kun sinua eniten tarvitsin?

Ihoni kaipaa ihollesi
vaikka se ei enää mahdollista olekaan

jos voisin kertoa kuinka kaipaan sinua
jos saisin vielä kerran koskea

Mutta ei

Minulla on nyt uusi elämä
uudet kuviot

ja sinä katoat jonnekin pimeään nurkkaan päässäni
lukitsen kaikki muistot piiloon

MENKÄÄ POIS

huudan äänettömästi mutta kasvoni ovat ilmeettömät

Miten saan tämän tuskan katoamaan?

Tahdon nämä kielletyt tunteet pois minusta

Tahdon sinut pois minusta

Mutta etkö kuitenkin voisi tulla takaisin?

Selite: 
Ristiriitaisia tunteita
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot