En myönnä

Runoilija mutukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa, mikä on pysyvää, on muutos.
 

Lohduttomuuden keskellä
en usko maailmanloppuun
Edes silloinkaan en myönnä
lopun merkkejä kun kuu
itkee ja valuttaa väkevää

Kun sydän on murtuneena
Eikä ilo jaksa sytyttää
Turvaan maailman voimaan
En enää pelkää elämää

Huolensa on jokaiselle
Minun vähäisemmät
Selviän sen minkä tarvitsee
Tuska on ohimenevää
Toivo nousee yhä uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot