Maa ihmistä muovaa

Runoilija mutukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa, mikä on pysyvää, on muutos.
 

Maa ihmistä muovaa
vaivaa selän kipeäksi ja
mielen matalaksi

Pyörittää peukaloissaan
vaikeroivaa raukkaparkaa

Maa ihmistä ravistaa
tippuu pois nauru ja
vaikenee sydämen laulu

Maa ihmistä masentaa
vaikka on siitä irrallaan

Selite: 
Tällanen runo vain tupsahti vailla järkeä. Maa on ihmisen ulkopuolella, elämää vain....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot