Täydellistä

Runoilija mutukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa, mikä on pysyvää, on muutos.
 

Ihoa naarmuttavaa on
väärä käden liike paperilla ja
liian takkuiset hiukset
Tässä vaativassa maailmassa

Selite: 
Se tunne kun kaikesta loistaa virheet.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot