Heinänenät - runonsäe paperilla

Runoilija mutukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa, mikä on pysyvää, on muutos.
 

Minä pelkään niin pirusti
Olevani väärin, huononlainen
Vastoin odotuksia ja arvoja

Jos nenästäni kasvaa heinää
Ja lypsän tunteita järjen tilalle
Minussa ei ole mitään tarpeellista

Missä ovat muut heinänenät
Tunteenlypsäjät ja järkihyökiöt
Minusta on teille rivintäytettä!

Minä pelkään, isä ja äiti
En ole vasara, en neula
Vain pelkkä runonsäe paperilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot