Jälki

Runoilija mutukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa, mikä on pysyvää, on muutos.
 

Tasan ei jaeta leipää
Ei reilua peliä
Ei ole jokaisesta
reissurepuksi maailman viimoihin

Samasta pakasta jaettu
Vaan eri kortit sai
Hän syyttömänä syntynyt
Oli uskon noustava taivaisiin

Lihas muisti toiston
Useamman teon raadetun
Hiki pinnassa palasi kotiin
Pakko sydämen määräsi sen

Kun valmiiksi viimein sai
sai levähtää
Olla ylpeä työstään
Kuolla pois ja jättää jälkensä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot