Hanskat naulaan

Runoilija mutukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa, mikä on pysyvää, on muutos.
 

Saisinpa rohkeuden
naulata seinään naulan
Ja ripustaa vanhat hanskat
Naulaan riippumaan

Onhan jo nähty
Ei tämä toimi
Ei

Kädessäni rautanaula
vasaran kylmä pinta
kolkuttelee takaraivossa
Ala jo naputtamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot