En ole sinulle, väärin se olisi.

Runoilija mutukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa, mikä on pysyvää, on muutos.
 

Se pieni sekunti
Sen ei pitänyt
tapahtua.

Hetken katse kohtasi
Paljasti aivan liikaa
vetoa.

Vääryys tekee haavan
Saa minut vuotamaan
poltetta.

Mutta kun sua ei oo
Mulla on jo hän
Mua ei oo sinulle
vahingossakaan.

Rajani on pyhä
ja vannoin valat
Miks sielu on ilkeä
se kuiskii ja palaa?

Ole hiljaa sydän!
Sua ei oo
Silti kasvosi näen
Lopeta, sieluni!
Mua ei ole
Taas äänesi kuulen
Sua ei oo
Vaikka hengityksesi tuntisin
kuin vaikeimmassa salassa
koska mua ei enää oo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot