ahdistaa

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Ärsytyskynnyksen kohoaminen,
omasta pahoinvoinnista ahdistuminen,
......... maksimaalinen kertymä.

Ärsyttää olla minä,
ahdistaa tämä uupumus

Kaunis kesä aluillaan,
mutta ajatukset matalaipaineessa.

Nyt vielä nenäkin tukkeessa,
etten edes kesän tuoksuja haista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot