Tämä hetki

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Sanaton olen vierelläsi,
kuuntelen hengitystäsi,
unesi tuomia tarinoita.

Annan sinun levätä,
vieressäni voimia huomiseen kerätä.
Niinhän minäkin, kunhan raaskin silmäni ummistaa

En kiirehdi eteenpäin,
menettämään tämän hetken,
luopuen tästä päivästä.
En tahdo menettää hetkeäkään.

Tiedän aamun tuovan väsymyksen tullessaan..
vaan silti,
olen vieressäsi nyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot