Päätöntä elämää

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Kummallisia ovat elon tiet,,
koskaan ei tiedä mitä se eteen heittää..
Mitä silmille pölläyttää.

Kun yhdeltä osalta elämä tasoittaa tien
niin, toiselta puolelta sekoittaa risteykset,
vaihtaa kyltit ja kaataa pari puutakin..
ettei helpoksi menisi.
Antaa aihetta mietiskelyyn, itsetutkiskeluun..
Tuo surua tullessaan
ja iloa, joka rinnan varsin pakahtumaan saa. Tasapainoa ei kyllä liioin..

Päätöntä jopa välillä sanoisin.

Tätä samaa se jaksaa jatkaa
tasan niin kauan kuin jatkan minäkin.
Vaan, eipähän käy tyhjäksi elämä :)

Selite: 
Aina jostain kohtaa myllertää ;)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot