Lumi

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Kylmyys palasi,
peitti alleen puut ja paljaan, alastoman maan
vei mennessään keväisen mielen.

Hetkellisesti hautaui toive lämmöstä
ja auringonpaisteesta.

Lumi satoi pyrynä, myrskysi,
antoi aikaiselle keväälle hetkelliset lähtöpassit.
Näytti voimansa vielä kerran.

Harmaaksi veti ihmisen mielen,
hetkeksi jäädytti.

Kevät antaa vielä odottaa itseään <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot