Ihme pieni rakkauden

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Pieni ihme,
ihmisen alku,,
potkiva paketti.

Kuinka sinua kovasti tulevaksi odotellaan,,
mielikuvia koetan kerätä siitä
miltä pienet pottuvarpaasi näyttävät..
Miltä tuoksuu pehmoinen poski?

Suuria suunnitelmia sydän pullollaan,
rakkaudesta halkeamaisillaan.
Kun mitkään sanat ei sanomaan riitä,,
kuinka tullessasi kyynelnorot valuvat
kuin pauhuava koski.

Vielä hetkisen annat odottaa itseäsi,
uusi elämänkokoinen aarre.

Selite: 
Mummin murua kovasti syntyväksi odotellen.. LA on 3.6 eli läheltä jo liippaa.. sydän halkeaa miltei onnesta. Vauvantuoksuisia unelmia voin miltei nuuskuttaa jo <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot