Oppia

Runoilija tiikeri ja jänis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija vuosien takaa. Elämän kolhima monella tapaa..
 

Oppia elämään,
samoilla silmillä vaan erilaisella tavalla katsoen,
laskien ne turhat krumeluurit,
keskittyä niihin pieniinkin yksityiskohtiin.

Oppia itsensä,
tahtoa elää tässä kehossa,
kunnioittaa näitä aivoituksia,
laskea kilpensä ja luottaa vihdoin vaistoihinsa.

Oppia rakastamaan,
ehdoitta, vaatimuksitta,
päivästä toiseen kantaen toinen toistamme,
kunnioittaen,
en minä epätäydellinen sinua täydellisempää halua.

Oppia olemaan,
juuri tässä elämässä,
juuri tällä keholla ja näillä tunteilla
yhdessä sinun kanssasi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot