Ainoastaan vedet maljakossa

Runoilija LAVJUUEVERYBODY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki runoni syntyvät [hetken] mielijohteesta.



Olen laskenut tämän tarkkaan.

Se on tasan kolme kolmosolutta,
mieluiten Olvia,

kun alkaa kaivata rakkautta.


HOXHOXHOX!!! 

tietääkö joku, voiko poistettuja runoja
saada enää takaisin?
 
Maljakko odottaa malttamattomana
seurakseen kukkia,
laventelin ja keltaisen värisiä kuulemma, 
vaikka niitä edullisia, siitä kassojen vierestä.

Vuosi taas tullut lisää, yhteensä kasassa 30,
tätä pitäisi kai juhlia?

Puhelin pysyy h i l j a i s e n a.

Tunnen olevan maailman ainoa surkea olento,
yksinäinen ja epäonnistunut.

Mielessäni ajatus, en pyytänyt syntyä tänne.

Peiliin katsoessani, voisin vaikka vannoa,
silmäpussieni olevan niin paljon alempana
eiliseen verrattuna,
ja mistä nuo ylimääräiset kummut vatsaani tulivat?

En kyllä oikeastaan jaksa edes välittää.

Tiedän, etten oikeasti tarvitse mitään, en tahdo juhlia, ja vielä vähemmän tahdon olla huomion keskipisteenä.

En tahdo vanheta, en tahdo.

Silti salaa toivon, että tyhjäksi luulemastani huoneesta hyppäisi esiin vähäiset elämäni tärkeät ihmiset huutaen

y l l ä t y s.

Syksyyn mennessä maljakon vesi haihtuu pois.

K y y n e l e e t k i n.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sentään. Surullinen ja koskettava on runosi <3
Hienoa tekstiä tässä maalailet.
Hienoa tekstiä tässä maalailet.
Tämä kosketti. Aina eivät ihmiset muista, vaikka täyttäisi pyöreitä vuosia. Itsellänikin samanlainen kokemus juuri kolmikymppisistä. Onnea sinulle ja paljon iloa elämääsi!! :)
 

Käyttäjän kaikki runot