Vatsalihakset

Runoilija LAVJUUEVERYBODY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki runoni syntyvät [hetken] mielijohteesta.



Olen laskenut tämän tarkkaan.

Se on tasan kolme kolmosolutta,
mieluiten Olvia,

kun alkaa kaivata rakkautta.


HOXHOXHOX!!! 

tietääkö joku, voiko poistettuja runoja
saada enää takaisin?
 
Pyysin sinua nousemaan sängyn reunalle,
käyttämään vatsalihaksiasi.

Mennään lounaalle!

Tahmeaa.
Vaikeaa.
Hidasta.

Ei onnistu.

Kysyin missäs ne sinun vatsalihaksesi ovat.

Katsoit ikkunan alla olevalle tuolille osoittaen, ja vastasit,

tuonne minä ne laskostelin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehtiä kerrontaa, mitähän lie sillä tuolilla tapahtunut aiemmin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot