Yksi puuttuu

Runoilija LAVJUUEVERYBODY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki runoni syntyvät [hetken] mielijohteesta.



Olen laskenut tämän tarkkaan.

Se on tasan kolme kolmosolutta,
mieluiten Olvia,

kun alkaa kaivata rakkautta.


HOXHOXHOX!!! 

tietääkö joku, voiko poistettuja runoja
saada enää takaisin?
 
Ojennan käteni ja pyydän sinua siihen tarttumaan, 
sinua tarttumaan.

En muista sinua, en nimeäsi,
mutta jokin sinussa tuntuu tutulta,
sanoinko sinulle tahdon?

Minulla valkoinen mekko ja silmissä onnenkyyneleet.

Kolme lasta myöhemmin, neljä lastenlasta,
viides näkisi maailman ennen joulua,
ja en tunne teistä ketään,
mutta sanotte minua rakkaaksi äidiksi,

Olenko ollut sitä?

Pyydän teitä käteeni tarttumaan,  
painan silmäni väsyneenä kiinni,
uupuneena kiinni.

Hoitaja tulee huoneeseen ja puhaltaa kynttilän sammuksiin.

Pimeys.

Lumessa kokonaisen perheen jäljet,
mutta yksi puuttuu.

Yksi puuttuu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, mutta hyvin monelle lopulta totta <3
Todella riipaiseva itsetuhoisaltakin kuulostava runo. Kerronnan lahjasi on kuninkuusluokkaa!
Mikä mieletön runo. Ihan huikeasti kuvattu, kosketti kovin tämä. Äärelle jättää.
 

Käyttäjän kaikki runot