Juhannustaikoja

Runoilija LAVJUUEVERYBODY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki runoni syntyvät [hetken] mielijohteesta.



Olen laskenut tämän tarkkaan.

Se on tasan kolme kolmosolutta,
mieluiten Olvia,

kun alkaa kaivata rakkautta.


HOXHOXHOX!!! 

tietääkö joku, voiko poistettuja runoja
saada enää takaisin?
 
Kerää seitsemän eri kukkaa ja..

Tai nojoo,

jätä mieluummin horsmat keräämättä,
nakkaa vaatteet naulakkoon
ja tuo itsesi tänne puusaunan lauteille
kesäyön kuumimpiin löylyihin,

en tohdi rikkoa vanhaa perinnettä,

juhannustaiat tehdään alasti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä ollaan asian ytimessä, rauhassa ja rehellisesti <3
 

Käyttäjän kaikki runot