petollinen

Runoilija kaunislapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miks menit sanas syömään
mua nyrkil lyömään
silmäkulmani mustaksi
siin paloi mun tunteet tuhkaksi
ma suhun luotin
sen takia kai uskon elämään kaotin
kun valheitas ain kuuntelin
rakkauen sokasemana sua suutelin
anteeks ain annoin
virheitäs sisälläin kannoin
syäntäin se järsi
kun mut pistit kärsii
miksen mä ajois tajunnu
ethän sä mun rakkauttain ees halunnu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot