Hyvästi, rakas

Runoilija kaunislapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halusin vaan kertoo kuinka paljon susta välitän
ennenku sut muistoistani hävitän
en tajuu miten täs taas kävi näin
miten kaikki meniki ihan väärinpäin
en tiedä miten ilman sua jatkaa
ku kaikki on niin vaikeaa
tahdoin vaan pitää susta kiinni
että olisit mun oma kultani
hukuttaisit suudelmiin suloisiin
miks mä taas kerran sekosin
miehen ihanimman kadotin
koko sydämestäni sua rakastin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot