Ansa

Runoilija kaunislapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ruokit rakkauden nälkääni
Antaessasi maistiaisia
Pieniä palasia
Vähän kerrallaan
Tiedän olevani tunteideni vietävissä
Vaiennan järkeni
Joka varoituksia huutaa
Salakavalasti vietellessäsi minut
Viehkeään näytelmääsi
Ja minä tollo antaudun
Tajuamatta tuhoisia seurauksia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot