Ero

Runoilija kaunislapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäiset illat
Vaik kaksi meitä on
Sortuneet ovat sillat
Kuilu välissämme pohjaton
Sydämmissäin halla
Myönnän, olen onneton

Sirpaleiksi särkynyt rakkaus
Ei auta ensiapupakkaus
Tien luotasi pois rakennan
Uuden elämän ma aloitan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot