Palanut sydän

Runoilija kaunislapsi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turhaan sydämmeni sinulle toin
Sen särkyen nuotioon paiskasit
Suotta rakkauttani sinuun hoin
Sillä minut julmasti sä raiskasit

Nyt sydämeni palanut tuhkaksi
Mieleni maalautunut mustaksi
Jäljellä muistot kipeät
Katkeruus ja häpeä

Selite: 
19.7.2007
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja koskettava
silti aurinko nousee joka aamu,
ja luo säteitään meille kaikille.

 

Käyttäjän kaikki runot