Näin ne vahvat naiset

Runoilija aijam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2021 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.10.1986

Kaikella on tarkoituksensa.
 

Näin ne vahvat naiset suree miehen pois

Näin ne makaa lattialla ja huutavat

Tarttuvat matonnukasta kiinni ja alentuvat ikävään

Sylkevät lattialle ylpeytensä

Koska rakastavat

Vain haarniskan riisuttuaan

Selite: 
niin...ikävä johon ei enää vastata
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jopas kolahti tämä

surullisen hauska,
raadollisen rehellinen,
ihana

 

Käyttäjän kaikki runot