Kosketan

Runoilija aijam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2021 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.10.1986

Kaikella on tarkoituksensa.
 
Missä ikinä oletkin

Kosketan sinua

Niskaasi

Suutelen kaulaasi

Näykin korvaasi

Kosketan selkääsi

Vatsaasi

Käteni koskettaa, 

Hyväilee salaa

Kosketan sinua kaukaa
Selite: 
pyörämatkan päässä, mutta silti turhan kaukana ja matka täynnä esteitä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot