Muistilista

Runoilija aijam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2021 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.10.1986

Kaikella on tarkoituksensa.
 
Muista hänet, ime hänen äänensä ihosi alle

Anna äänen keinuttaa, hengitä hänen äänensä keuhkoihisi

Muista

Muista jokainen kosketus, jokainen suudelma

Ole hetkessä, ole siinä, ei ole muuta

Ei ole muuta

Tatuoi sieluusi hetki ajassa

Kun hän hengittää sinua

On sinun

Koska tulee se hetki

Kun sinua unettaa

Ja kaikki tämä on eilistä

Ei enää tätä hetkeä

Ja sitten kello lyö 12


 
Selite: 
Muistilista asioista, jotka pitää muistaa ennekuin toinen on eilistä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno,tämäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot