Tyttörakkautta

Runoilija aijam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2021 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.10.1986

Kaikella on tarkoituksensa.
 
Haluan suudella hänen huuliaan

Koska ne ehkä maistuvat sinulta

Haluan hänen pitkän vaalean tukkansa

Ja hukkua hänen hajuveteensä

Koska silloin ehkä haluat minua yhtä paljon

En saa öisin unta, en rauhaa

Kun ajattelen

Häntä lakanoissasi

Kuinka hän kuiskaa

Vetää sinut itseensä

Haluan kaiken mitä hänellä on

Ja mitä hän antaa sinulle nyt

Ehkä silloin haluat minua yhtä paljon
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot