Kahden tuskan välissä

Runoilija aijam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2021 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.10.1986

Kaikella on tarkoituksensa.
 
Jos pitää valita

Otan tämän tuskan

Jossa odotan että saan ikävöidä

Elän menneessä ja tulevassa

Varastetussa ajassa

Kun sen toisen

Missä otteesi irtoaisi ja ovikello ei enää soisi

Eikä äänesi enää virtaisi kotiini
Selite: 
Valintaa kahden tuskan välillä;
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tämäkin
Hienoa jokapäivän runoutta.
 
 

Käyttäjän kaikki runot