Romukoppa

Runoilija aijam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 16.9.2021 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.10.1986

Kaikella on tarkoituksensa.
 
Romukoppa

Tuo syyllisessä sydämessä taottu

Puhtaassa rakkaudessa koottu

Mutta nyt

Nurkaan piilotettu

Minut sinne heitetty

Romukopasta minä sinua rakastan

Tämän roinan keskeltä, minä sinua vieläkin rakastan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.
 

Käyttäjän kaikki runot