Tahdon

Runoilija Saoirse

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.10.2008
Viimeksi paikalla: 14.4.2023 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.3.1990

 

Leiki tulella
tanssi elämäsi varjolla

haurauteen sortuvat kulissit
valheen mustamat vääryydet

anna lieskojen uudistaa
puhdistaa
valaa huulille

hymy

salattu, kätketty.

tartu käteeni
naura, itke

anna valon puna poskiisi tuoda
kirkastaa silmäsi.

värittää meidät kartalle.

älä huku askeliin,
vierauteen äänien. 

jos yltäisin,
sinut luokseni vetäisin. 

tekisin meistä totta.

Vaan ajatuksen lailla haihdut,
katoat.

käännät selkäsi

kohdanneet eivät varjomme

toisiaan. 

Hetken näit värejä harmaassa.

eloa pimeässä.

 

 

ole pieni lintuni

joka minun on päästettävä

lentoon.
vapauteen
.

hyvästi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Vahva runo

Hienoa maalailua tässä. Kovasti pidän!
Kauniisti luovut rakkaudesta runossasi. Sujuvaa, soljuvaa on runokielesi.
Kaunista, vahvaa, koskettavaa. Pisti ajattelemaan.
Aitoon hymyyn sisältyy hyve.
 

Käyttäjän kaikki runot