Gravitaatio-voima

Runoilija Saoirse

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.10.2008
Viimeksi paikalla: 14.4.2023 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.3.1990

 

Vedit minut luoksesi
Taivaaseen.

Täydellinen rakkaus, rauha ja sopusointu,
yhdyin.

Minua kiskotaan,
riuhdotaan takaisin maan pinnalle.

Kurotan käteni,
tarraudun elämäni tarkoitukseen.

En halua päästää irti,
mutta olen vain ihminen.

Sinä taas liian kaunis tähän maailmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mahtavaa runoutta, syvää tunnetta ja elämisen halua ylläpitävä teksti.

Hätkähdyttävän upea, hieno!

Tyylikäs runo :>
 

Käyttäjän kaikki runot