Yön suudelma

Runoilija Saoirse

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.10.2008
Viimeksi paikalla: 14.4.2023 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.3.1990

 

Sulaudun varjoihin.

Jään valon jalkoihin

kun aamuaurinko nousee

yön kehräämän hopealangan
haihduttaa

ikuistun muistoihin
siveltimen hennoin vedoin.

Kun kuu ei enää suutele.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

herkkää eli loistavaa

Kaunis.

herkkää eli loistavaa

Tämä on upea runo.
Suloinen yön suudelma.
 

Käyttäjän kaikki runot