väsymys

Runoilija Duffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en tiennytkään
kuinka paljon väsymys painaa
silmäluomia

ja kuinka se pakottaa
kietoutumaan hämärään

antaa
edes hetkeksi levähtää

ja kun aamu sarastaa
liian pian
avaa silmäni

totean

taisin
jälleen kerran
unohtua uniini

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot