liian lapsellista olla onnellinen

Runoilija Duffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

onko liian lapsellista olla onnellinen,
itkeä ilosta ja nauraa surusta
; onko liikaa vaadittu sekin siltä
ilkeältä, pahalta ihmiskunnalta

älä viitsi, naiivisuus on kirosana
liika pessimisti tuo maailma
eikö siellä tiedetä niistä vaaleanpunaisista poneista
ja sateenkaaren päästä löytyvistä tikkareista

mitä muka voisi aikuisilta oppia
kun samalla voisi
hengittää keijupölyä ja lentää pois
tähdissä tavattaisiin, eikö niin

että mentäisiin navetassa naimisiin
kottikärryt häävaunuiksi koristeltaisiin
eikö niin, että kanat hääneidoiksi puettaisiin
ja niiden munat kultaisiksi maalattaisiin

onko liian lapsellista olla onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot