Hyvästi

Runoilija Duffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian monta kertaa
yritetty rakastaa,
ja sitäkin enemmän
unohtaa

Yritit mustamaalata
tulevaisuutemme,
eksyttää värit
elämästämme,
vain verellä tahria olemuksemme

ja annoin kätesi kietoutua ympärilleni
niin monta kertaa
annoin sinun hyväillä itseäni,
vaikka tiesin, että joka kerta
saattoi olla tappava

Tietäisitpä montako kertaa
yritin löytää sinut viereltäni
ja luottaa sinun
valheisiisi

ja kuinka monta kertaa
levitin mustat siipeni lentääkseni,
mutta sinä varastit ne yltäni,
etten pakoon pääsisi

vaan vihdoin on aika
sanoa
"hyvästi"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot