kerro minulle

Runoilija Duffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mikä minä olen,
kun hengitän sisääni suitsukkeeni,
palautan henkiin
turhamaisuuteni
enkä pysty nukahtamaan
painajaisiini;

kerro minulle, missä
ovat valokeilat
ja missä
ovat heikoimmatkin tähdet,
joiden piti valaista polkua
lävitsepääsemätöntä

yhtä pimeän kanssako,
yhtä tuon mustan taivaankannen,
jonka tähdet sammuivat
jo ihmisikä sitten

ja vaikka
sateenkaaret loittonevat
ja ympäriltäni annan
värien pois huuhtoutua

niin päivät kuluvat,
enkä minä
löydä vastausta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot