kaunan kantaja

Runoilija Duffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

”olen aina rakastanut sinua
ja tulen vast' edeskin rakastamaan.
en jätä sinua enää ikinä,
me lähdemme yhdessä.”

kaikki ne lupaukset
mustaa valkoisella
vain sanoja paperilla
kuluneella

kulmikkaita näkökantoja
mutta vain yksi
kaunan kantaja,
ei, en missään tapauksessa
enää rakasta

tällä kertaa kuuntelen
kuoleman kuiskintaa
en enää yritäkään
nähdä valoa

itken ikävääni
pimeyteen piiloudun
en eteeni nää
kun ei ole enää mitään
nähtävää

tulin sokeaksi
tähdistä
jotka paloivat

Selite: 
jätit mut yksin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot