kesätuuli

Runoilija Duffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ympäri vuorokaudet
yllä puhaltaa tuska,
alla virtaa viha,
ja kumarran kaunalleni
enemmän kuin
turhalle elämälleni

- mieli kirkuu iloa,
vaan
ei laske yltään suruhuntua

liian myöhäistä
tuntea kesätuulen virtaavan

Selite: 
tämän masentavan pimeän talven syytä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot