uskoton

Runoilija peura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähdin hänen kanssaan vaikka tiesin että odotat.
Hän katsoi minuun,
hän halusi, himoitsi ja kosketti.
Minä ajattelin sinua.
Sitten hetken häntä, ja taas sinua.
Annoin hänen hitaasti minut riisua.
olin sinun hänen kanssaan.
Olin kauniimpi kuin koskaan.
Lähdin luoksesi tuoksuen häneltä.
Hän toivoi minun jäävän.
Hän halusi liikaa,
epätoivoisesti enemmän.
Mitään en voi antaa.
Kummallekkaan teille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeästä aiheesta jotenkin empaattisiakin sanoja, hieno runo kuin ymmärrys. Samaistumista koen.

 

Käyttäjän kaikki runot