Tahdon, tahdoin

Runoilija peura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kukaan ei kuullut huutoani.
Vain tyhjät seinät seisoivat yhä mykkinä tuijottaen.
Tahdon hajottaa ne, tahdon hajottaa sinut.
Mutta ainoa joka hajoaa on minä.
Tahdoin olla se jota et koskaan unohda,
se joka rikkoi sinut ja sai sinut juomaan pullon toisensa jälkeen itkien hilja yössä.
Mutta jälleen kerran olen vain se, jonka huutoa ei kukaan kuule.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin haikea. Saa ajattelemaan. Pidän paljon :)

Haikea, surullinen ja kaunis runo. Osaat kyllä kirjoittaa.

Kovin haikea. Saa ajattelemaan. Pidän paljon :)

Haikea, surullinen ja kaunis runo. Osaat kyllä kirjoittaa.

 

Käyttäjän kaikki runot