?

Runoilija peura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän oli minun, sen pienen hetken.
Minä hänen.
Me olimme katkeria maailmalle
mutta toisiamme palvottiin.
Aamupäivä tuulinen...
ja yhtäkkiä sinuakin vihasin.

Sinä itket, et koskaan unohda.
Minulle rakkaus on vain pelkkiä sanoja.
Rikoin sinut kun itseäni ehjäksi ompelin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot