Karoliina

Runoilija peura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karoliina on kauniimpi kuin muistin.
Se istuu nurmikolla ja nauraa.
Ei Karoliinaa kukaan voi koskaan omistaa.
Sillä on punaiset hiukset ja tummat silmät.
Se viinilasiaan kohottaa.
Karoliinaa on vaikea rakastaa,
mutta pakko sitä on.
Karoliina on ainoa laatuaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot