Yhden rakkauden tarina

Runoilija peura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniit muistot.
Henkäykset yössä.
Sinun vahva kätesi minun turvanani.
Kimaltavat katuvalot asfaltilla.
Jäätelö, suudelmat, unelmat.
Meidän kahden maailma.
Roihuava rakkaus.

Surulliset muistot.
Viimeiset kosketukset.
Huuto keittiössä.
Kyynelvirta eteisessä.
Viha, pelko, tummat varjot kasvoillasi.
Sinä liian kaukana.
Rakkaus aivan lopussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniskin rakkaustarina voi saada kipean lopun, kuten koskettavan haikea runosi kuvailee.

aluksi kaunista, lopuksi erittäin kipeää..

 

Käyttäjän kaikki runot