varjoja sivuilla

Runoilija Tenchi

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Leikin ja laulan. Rakastan ja tunnen. Ikuinen pieni lapsi! Mikämikä maasta lennähtänyt tytteröinen.
 

Valo heijastaa varjot kirjan sivulle.
haukotuttaa. ulkona on pimeää. lunta.
Joudut lukemaan sanat uudestaan kun ajatukset karkaavat pilviin.
Jalat selkänöjaa vasten, hiukset ilmassa roikkuen.
Kirja valuu käsistä rintasi päälle. Maailmat sulavat sydämeesi.
Täyttävät mielesi maisemilla, joissa ei koskaan ole huono sää.
Osaat lentää, vaikket osaisi kävellä.
Olet sankari, vaikket uskalla silittää koiraa.
Oman maailmasi kukkanen, jossa on aina aihetta hymyillä.

Selite: 
Rakastan lukemista!!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot