Kun mua huvittaa!

Runoilija Tenchi

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Leikin ja laulan. Rakastan ja tunnen. Ikuinen pieni lapsi! Mikämikä maasta lennähtänyt tytteröinen.
 

Mähän haukkaan kakusta ison palan tai työnnän koko pärtäni kermavaahtoon jos huvittaa!! Sulla ei oo siihen mitään sanomista.

Puhun sun tylsän puheen päälle ja heitän sua piirakalla jos mä haluun!

Jos mun tekee mieli suklaata niin sähän haet mulle sen patukan!

Mut saat**a kun mä pyydän vain halia sä juokset karkuun!!!!

Selite: 
Välillä ihmiset ei vain tajuu!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot