Perhe määrittää...

Runoilija Tenchi

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Leikin ja laulan. Rakastan ja tunnen. Ikuinen pieni lapsi! Mikämikä maasta lennähtänyt tytteröinen.
 

Isä sanoo minun olevan tyhmä.
Äiti valittaa.
Pikkusisko parahtaa.
Minä opiskelen vain koska vanhemmat sanovat sen olevan elintärkeää,

Saanko edes joskus kiitosta, etten juonut sitä viidettä tuoppia??

Selite: 
Välillä haluais vain pois tän sekasorron keskeltä!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kai se on, että vaatimuksia on helppo antaa ja odottaa kaiken ja kaikkien olevan täydellisiä. Sairaan hyvä kysymys.

Mä oon samois ajatuksis joskus tosta punakynällä kirjotetusta.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot