Laittomuuksia

Runoilija Tenchi

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Leikin ja laulan. Rakastan ja tunnen. Ikuinen pieni lapsi! Mikämikä maasta lennähtänyt tytteröinen.
 

hysh
älä liikahdakkaan
pilaat kaiken
tämä hetki
on yksi niistä hetkistä
jotka kestävät ikuisuuden ja
sitten törmäävät seinään
pirstoutuvat pieniksi sirpaleiksi,
jotka aivot täydentävät
kun yksityiskohdat katoavat

hysh ystäväiseni
leikitään ettei kukaan keksinyt kelloa
leikitellään laeilla
ja nukutaan vielä yksi tunti!

Selite: 
Välillä tekisi mieli nukkua koko päivä!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot