Haluan nukahtaa

Runoilija Tenchi

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 22.2.2017 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Leikin ja laulan. Rakastan ja tunnen. Ikuinen pieni lapsi! Mikämikä maasta lennähtänyt tytteröinen.
 

On vaikeaa pysyä hereillä,

kun haluaisin vain nähdä sinut.

Puneiset valot risteyksessä

vain estävät minua jatkamasta.

Silmien sulkemisesta saisin rikesakon,

eikä minulla ole varaa menettää killinkiäkään.

Kamerat tarkkailevat jokaista liikkeitäni ja

pelkään niiden purevan jos annan periksi.

Selite: 
Aina reitti ei ole helpoin vaikka aita on juuri siitä kohtaa matalin!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot