MARRASKUUS

Runoilija Hilma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittä otta sanoi kii, niputta niit ja... vaa tuule ne viävä, arjes hukkuva...
 

Ulkoilmas
puhtam pyyki tuaksu.
Ollek luaja
pyykkpulveri käyttän?

Likase ruskias
maisemas pilkistä
virkuse vihriä viäl.
Tyhjinäs
puitte käsivarre.
Lehre leikkivä piilost,
pureva pohjatuult
pelkkävä.

Paikal pyrähtä tilhei,
sisare ja serku mukan.
Pysäkkin pihlaja.

Havu odottava jo.

Luaja levittä pia
puhta valkossi
lakani.

Selite: 
kirj. 14.11. koiranpennun kans lenkil raikkaas ulkoilmas :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas ja luonnonläheinen tunnelma runossasi..

Hianoo marraskuist tuoksuu ilmas. Ja määki ku aatteli et kerranki saa viel joulukuuski haravoitta,ni eikös iskeny keuhkokuume ja sanos et jätä vaa kevvääsee.

Hienosti murteella.

elävästi kaiken nähdä voi!!!

Elävää kaunista kieltä ja kerrontaa

Hyvää syntymäpäivää.

Valoisa elämänmyönteinen runo.

Maalaat kauniilla runollasi herkän maalaismaiseman.

Pitkäst aikka tääl kattomas - hyvält näyttä!

No, sit Tapanina saitta rutkast liinavaattehii, oikee likapyykkii.
Mut vast Hannuna päästii myö tuiskun makkuu ja mänetettii virtamma myökii.

Nyt helmikuus pötkötellää paksun peiton al.

Onneksi Luoja lakanansa levitti.
Nyt on maisema kaunis, puhtaan valkoinen. : )

Tämähän on kuin Heli Laaksosta lukisi.Mukava runo.

Marraskuu ON ihana kuukausi!
Semmoinen hidasteleva tunnelma, odottava.
Pidän runostasi, luin jo pari päivää sitten.
Makustelin.
Ja tilhit! Ah, miten pirtsakoita lintuja..
Oivallinen marrasruno.

Mukava runo tilhineen kaikkineen.

 

Käyttäjän kaikki runot